Advertisement

Laufer - Svijet Za Nas / Ovo Nije Svijet Za Nas Song By Laufer Spotify / / kažeš naći ćemo lij.

Laufer - Svijet Za Nas / Ovo Nije Svijet Za Nas Song By Laufer Spotify / / kažeš naći ćemo lij.. Check out svijet za nas by laufer on amazon music. Promotivni nastup održali su u zagrebačkom klubu 'kulušić', a također su nastupili dvije večeri za redom na rasprodanom koncertu u klubu. Laufer svijet za nas lyrics: U tvom sam gradu jednu noc a zelim tu i ostati kazes, naci cemo lijek dopusti da ti pomognem mogu li prespavati Em d a g na tvojim toplim usnama em d a g zelim da se izgubim em d a g sa licem svojim pokrij me em d a g i ne daj da me pokvare.

U tvom sam gradu u ljetnu noc a zelim tu i ostati kazes, naci cemo lijek dopusti da ti pomognem. U tvom sam gradu jednu noc, a zelim tu i ostati, kazes, naci cemo lijek, dopusti da ti pomognem. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. U svojoj glazbenoj karijeri objavljuju nekoliko singlova i dva studijska albuma.

Stream Svijet Za Nas By Zezusdizaster Listen Online For Free On Soundcloud
Stream Svijet Za Nas By Zezusdizaster Listen Online For Free On Soundcloud from i1.sndcdn.com
B5 ne daj mi da vidim g5 a5 ovo nije svijet za nas b5 ne daj mi da znam g5 play distorted intro part 2 ovo nije svijet za nas. Tekstovi.net je galerija muzičkih tekstova sa područja bosne i hercegovine, crne. U tvom sam gradu jednu noc, a zelim tu i ostati, kazes, naci cemo lijek, dopusti da ti pomognem. Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas Ne daj mi da vidim ovo nije svijet za nas ne daj mi da znam ovo nije svijet za nas. Check out svijet za nas by laufer on amazon music. / kažeš naći ćemo lij. U tvom sam gradu jednu noc a zelim tu i ostati kazes, naci cemo lijek dopusti da ti pomognem mogu li prespavati

Sudjeluju na cd kompilaciji the best of indie rock/made in croatia sa skladbom svijet za nas, a to im početkom 1994.

Laufer svijet za nas versuri: Na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem. U tvom sam gradu jednu noć, / a želim tu i ostati. Chordie does not index songs against artists'/composers' will. U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem. Mogu li prespavati uz tebe sve te godine prve suze s lica tvog. Govorim u snu (akustična verzija) pregledano 4096 puta: Tekstovi.net je galerija muzičkih tekstova sa područja bosne i hercegovine, crne. U tvom sam gradu jednu noc a zelim tu i ostati kazes, naci cemo lijek dopusti da ti pomognem mogu li prespavati U tvom sam gradu jednu noć, / a želim tu i ostati. U tvom sam gradu jednu noć, / a želim tu i ostati. / kažeš naći ćemo lij. Laufer svijet za nas by:

Em d a g na tvojim toplim usnama em d a g zelim da se izgubim em d a g sa licem svojim pokrij me em d a g i ne daj da me pokvare. Mogu li prespavati uz tebe sve te godine prve suze s lica tvog ne zelim da me probude. Mogu li prespavati uz tebe sve te godine prve suze s lica tvog ne zelim da me probude. Ne daj mi da vidim, ovo nije svijet za nas, ne daj mi da znam, ovo nije svijet za nas. Sudjeluju na cd kompilaciji the best of indie rock/made in croatia sa skladbom svijet za nas, a to im početkom 1994.

Mala Truba Damir Urban Laufer Lyrics Song Meanings Videos Full Albums Bios
Mala Truba Damir Urban Laufer Lyrics Song Meanings Videos Full Albums Bios from i.ytimg.com
Godine osigurava daljnji medijski prodor (radio postaje) na hrvatskoj rock sceni. Traženi akord će se prikazati ovdje. Listen to svijet za nas on spotify. A g em d u tvom sam gradu u ljetnu noc a g em d a zelim tu i ostati a g em d kazes, naci cemo lijek a g em d. Laufer · song · 2015. Hm7 g a, hm g prelaz 1 em g em d ssus4 d dsus2, em g em d ssus4 d dsus2 hm7. The ultimate collection, 2015 has been played on. U tvom sam gradu jednu noć a želim tu i ostati kažeš, naći ćemo lijek dopusti da ti pomognem.

Mudrost za narod koja se legitimira narodnom mudrošću.

U tvom sam gradu jednu noc, a zelim tu i ostati, kazes, naci cemo lijek, dopusti da ti pomognem. U tvom sam gradu u ljetnu noc a zelim tu i ostati kazes, naci cemo lijek dopusti da ti pomognem. / kažeš naći ćemo lij. Na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem svojim pokrij me i ne daj da me pokvare. Em d a g na tvojim toplim usnama em d a g zelim da se izgubim em d a g sa licem svojim pokrij me em d a g i ne daj da me pokvare. Em d a g em d. Laufer svijet za nas by: Mogu li prespavati uz tebe sve te godine prve suze s lica tvog. Laufer svijet za nas versuri: Ožujka održavaju svoj posljednji koncert u bjelovaru. Ne daj mi da vidim, ovo nije svijet za nas, ne daj mi da znam, ovo nije svijet za nas. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. A g em d u tvom sam gradu u ljetnu noc a g em d a zelim tu i ostati a g em d kazes, naci cemo lijek a g em d.

Na tvojim toplim usnama zelim da se izgubim sa licem. H ne daj mi da vidim g a ovo nije svijet za nas h ne daj mi da znam g a riff ovo nije svijet za nas. Svijet za nas by laufer tab different versions chords, tab, tabs. Tekstovi.net je galerija muzičkih tekstova sa područja bosne i hercegovine, crne. B5 ne daj mi da vidim g5 a5 ovo nije svijet za nas b5 ne daj mi da znam g5 play distorted intro part 2 ovo nije svijet za nas.

Laufer Svijet Za Nas Song Lyrics And Music By Laufer Damir Urban Arranged By Mary Xyz On Smule Social Singing App
Laufer Svijet Za Nas Song Lyrics And Music By Laufer Damir Urban Arranged By Mary Xyz On Smule Social Singing App from c-cl.cdn.smule.com
B5 ne daj mi da vidim g5 a5 ovo nije svijet za nas b5 ne daj mi da znam g5 play distorted intro part 2 ovo nije svijet za nas. Mogu li prespavati uz tebe sve te godine prve suze s lica tvog. Godine osigurava daljnji medijski prodor (radio postaje) na hrvatskoj rock sceni. Vremena su teška, ali moderna, tako govori poslovica, taj dozlaboga iritantni palamudački žanr, žanr izrazito ideološki obojen i, kao i svaka lažna svijest, dobro prikriven: Svijet za nas by laufer tab different versions chords, tab, tabs. Em d a g em d. Ne daj mi da vidim, ovo nije svijet za nas, ne daj mi da znam, ovo nije svijet za nas. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Laufer svijet za nas versuri:

/ kažeš naći ćemo lij. U svojoj glazbenoj karijeri objavljuju nekoliko singlova i dva studijska albuma. Em d a g em d. U tvom sam gradu jednu noć, / a želim tu i ostati. Porin za najbolji rock album ( 1995.) laufer je bio riječki rock sastav osnovan 1986. / kažeš naći ćemo lij. Sastav prestaje s radom 1996. U tvom sam gradu jednu noć, / a želim tu i ostati. Laufer · song · 2015. Laufer svijet za nas songtexten: Ožujka održavaju svoj posljednji koncert u bjelovaru. Laufer svijet za nas versuri: Traženi akord će se prikazati ovdje.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators laufer. Hm7 g a, hm g prelaz 1 em g em d ssus4 d dsus2, em g em d ssus4 d dsus2 hm7.

Posting Komentar

0 Komentar